2017-08-21

Välkommen på seminarium "Att göra affärer i Finland" den 12 sept i Västerås alternativt den 13 september i Örebro! För att fira Finlands 100 år av självständighet anordnar *Regionalt Exportcentrum i Örebro län ett seminarium om affärsmöjligheter, affärskultur och andra intressanta näringslivsaspekter på den finska marknaden. Finland är historiskt sett en av Sveriges mest betydelsefulla handelspartners och länderna har en lång historia av samarbete. Du träffar och lyssnar till presentationer från Business Sweden, Enterprise Europe Network samt Nordea. Välkommen till en förmiddag med mycket information som vi hoppas kan ge dig mer kunskap om hur du kan göra affärer i vårt grannland.

Örebro
Plats: Behrn Business Lounge, Rudbecksgatan 26
Datum och tid: 13 september kl. 08.30-11.30
Anmäl dig här (Vi vill ha din anmälan senast 5 september 2017)
Kostnadsfritt seminarium, vi bjuder på kaffe och smörgås                  

*Exportcentrum samlar representanter från Almi Mälardalen, Enterprise Europe Network, Business Sweden, Exportkreditnämnden, Handelskammaren Mälardalen, Region Örebro län och Örebro kommun. Syftet med samverkan är att få fler små och medelstora företag att våga ta klivet ut på nya marknader utomlands.

Västerås
Plats: Almi Mälardalen/Enterprise Europe Network, Stora Gatan 16, VästeråsDatum och tid: 12 september kl. 08.45 - 12.00
Anmäl dig här (Vi vill ha din anmälan senast 5 september 2017)
Kostnadsfritt seminarium, vi bjuder på kaffe och smörgås.
För mer information, kontakta: Thor-Björn Käck, Handelskammaren Mälardalen 0766 77 68 82, thor-bjorn@handelskammarenmalardalen.se