2013-08-29

Kom och lär mer om olika finansieringslösningar för ditt företag!

Välkommen till finansieringsseminariet "Finansiera Företagets Framtid" den 3 oktober i Karlstad. Almi Företagspartner tillsammans med bla Enterprise Europe Network arrangerar  ett seminarium, där du får träffa aktörer som erbjuder olika möjligheter till finansiering. Du får också ta del av intressanta föreläsare och tillfälle att möta nya personer och knyta värdefulla kontakter.

 Två röster från föregående års seminarium:

 "Vill passa på att tacka för ett mycket bra upplägg och mycket bra genomförande! Gillade särskilt bredden i representanterna och prestigelösheten i själva upplägget! Fick dessutom kontakt med några nya entreprenörer, vilket jag inte förväntat mig! Lämnade mötet sist av alla … men efter många kul samtal", säger Per Fredriksson, Managing Director för Wingefors Invest.

 "Jag tyckte det var bra att få höra hur investerarna tänker och att det här med att hitta externa finansiärer avdramatiserades på ett bra sätt. Jag hade flera förbokade möten, som gav mig en första kontakt och ansikten och människor bakom de olika loggorna/aktörerna", säger Fredrik Östlin, vd för off2off.

Till årets seminarium har vi engagerat Jonas Kjellberg, som är en av grundarna till Skype. Han har även varit vd och initiativtagare till Campuz Mobile samt Optimal Telekom, som ingår i Tele2. Idag sitter han i en rad styrelser och hjälper entreprenörer, ägare och riskkapitalister. Han inleder eftermiddagen med en föreläsning om vad det är som gör att vissa bolag blomstrar medan andra dör. Vad är framgångsfaktorerna och hur lyckas man internationellt?

 Program

12.00-13.00 Registrering och lunch

13.00-14.10 Hur växlar man upp ett bolag till att bli en internationell framgång? Jonas Kjellberg

14.10-14.40 Paneldiskussion med några entreprenörer. Moderator Jonas Kjellberg

15.10-17.20 Fyra parallella seminarier där aktörer presenterar sig. De genomförs i två omgångar så att du kan anmäla dig till två av nedanstående seminarier. Bokning görs vid anmälan.

Riskkapital och crowdfunding: Ekoväst Invest, Wingefors Invest och FundedByMe

Riskkapital: Almi Invest, Industrifonden och Inlandsinnovation

Utlandsaffärer: EKN, Swedfund och Söderberg & Partners

Riskvilliga lån och stöd: Almi Företagspartner, Enterprise Europe Network, Länsstyrelsen och Vinnova

 17.30-18.30 Förbokade möten

Ta möjligheten att boka ett kort personligt möte med någon av aktörerna ovan. Bokning görs vid anmälan.

 Vi vill ha din anmälan senast 25 september.

Anmälan